İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Adile Mermerci Anadolu Lisesi

Adile Mermerci Anadolu Lisesi

Adres
Adile Mermerci Anadolu Lisesi Sümer Mahallesi 65/4 Sokak No2 Zeytinburnu İSTANBUL
Vizyon
Çağdaş bir yönetim sistemi, eğitim ve öğretim uygulamaları ile örnek gösterilen, toplumun beklentileri ile öğrencilerimizin tüm eğitim ve öğretim gereksinimlerini karşılayan ve bu özellikleri ile öncelikle tercih edilen, seçkin üniversitelere her yıl artan başarıyla öğrenci yerleştiren kurumsal, saygın bir eğitim kuruluşu olmaktır.
Misyon
Adile Mermerci Anadolu Lisesi olarak misyonumuz, nitelikli eğitim kadrosu, akademik başarıları, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle adından söz ettiren, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtan, ahlaki değerlere bağlı, geleceğe umutla bakan gençler yetiştirmek için varız.
Bağlantı :ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Doğalgaz
Ulaşım
Zeytinburnu Metro, Metrobüs, Tramway İstasyonundan dolmuş ya da İETT Otobüsleriyle Sümer Durağı´na gelip, burdan yaklaşık 400 m yürünerek okulumuza ulaşılabilir.
Sümer Mah. 65/4 Sok. No:43:1/5 34025 Zeytinburnu/İSTANBUL TÜRKİYE