Adile Mermerci Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02124152856
WEB http://amal.meb.k12.tr
Adres : Adile Mermerci Anadolu Lisesi Sümer Mahallesi 65/4 Sokak No2 Zeytinburnu İSTANBUL
VİZYON : Çağdaş bir yönetim sistemi, eğitim ve öğretim uygulamaları ile örnek gösterilen, toplumun beklentileri ile öğrencilerimizin tüm eğitim ve öğretim gereksinimlerini karşılayan ve bu özellikleri ile öncelikle tercih edilen, seçkin üniversitelere her yıl artan başarıyla öğrenci yerleştiren kurumsal, saygın bir eğitim kuruluşu olmaktır.
MİSYON : Adile Mermerci Anadolu Lisesi olarak misyonumuz, nitelikli eğitim kadrosu, akademik başarıları, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle adından söz ettiren, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtan, ahlaki değerlere bağlı, geleceğe umutla bakan gençler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 1
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:30-15:30
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Zeytinburnu Metro, Metrobüs, Tramway İstasyonundan dolmuş ya da İETT Otobüsleriyle Sümer Durağı´na gelip, burdan yaklaşık 400 m yürünerek okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Sümer Mah. 65/4 Sok. No:43:1/5 34025 Zeytinburnu/İSTANBUL TÜRKİYE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Zeytinburbu/İSTANBUL
Kontenjan Bilgileri :