LİSELERDE BİLİM UYGULAMASI KAPSAMINDA YENİLENEBİLİR ENERJİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Okulumuzda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Liselerde Bilim Uygulamaları “ etkinliği olarak Şubat ayı  içerisinde Yenilenebilir Enerji ve Alternatif Enerji Kaynakları konulu uzaman semineri, pano, broşür, afiş tasarımı  ve öğrenci sunumları gibi bir dizi çalışma planlanmış ve  gerçekleştirilmiştir. Ayrıca öğrencilerimiz tanıtıcı broşürler hazırlayarak sınıf panolarına asmışlardır. Seminerde konuğumuz Yıldız Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Ozan Erdinç bizi Yenilenebilir Enerji hakkında bilgilendirmiştir.

Yaptığımız çalışmaları çevreyi koruma konusundaki kararlılığımızı göstermek üzere dijital bir panoya  ekleyerek  ,diğer öğrencilerimize örnek olacak şekilde erişimlerini sağladık.

23.02.2024 111

23-02-202409-02-202409-02-202409-02-2024