ETWINNING PROJEMİZ

ETWINNING PROJEMİZ "WELL - BEING IN EDUCATION:"MAKING STUDENTS FEEL GOOD" BAŞLADI.

Yeni Etwinning projemiz ; WELL-BEING IN EDUCATION: ‘’MAKING STUDENTS FEEL GOOD" başladı.

Projemizde okulumuzun  ortak okulları Azebaycan , Hırvatistan ve Türkiye’den Denizli ilimizden olup , okulumuz 4 öğrencimiz ve bir öğretmenimizle projeye dahil olmuştur.Bu proje, öğrencilerin okuldaki refahına ve ruh sağlığına odaklanarak eğitim sistemlerini daha kapsayıcı ve eşitlikçi hale getirmeyi amaçlamaktadır. Eğitim sadece bilgi ve beceri öğretmek değil, aynı zamanda öğrencilere birey olarak gelişebilecekleri güvenli ve destekleyici bir ortam sağlamaktır. Okulların gençlerin sosyal ve duygusal gelişimine katkıda bulunan kritik alanlar olduğunu kabul ederek, öğrencilerin kendilerini güvende, desteklenmiş ve bağlı hissetmelerini amaçlıyoruz. Bu da öğrencilerin akademik ve kişisel başarılarını olumlu yönde etkileyecektir. Proje aynı zamanda öğretmenlerin refahının önemini vurgulamakta ve onları sağlıklı, güvenli ve besleyici öğrenme ortamları yaratmaya teşvik etmektedir. Eğitimde eşitlik ve kapsayıcılık konularında farkındalık yaratmak amacıyla proje, yetenek gibi kişisel durumlara odaklanacak ve zorbalıkla mücadele için öğretmen eğitimine özel önem verecektir. Proje, okulda her bireyin hoş karşılandığı, değer gördüğü ve ayrımcılığa uğramadan kendileri olmakta özgür oldukları güvenli bir ortam yaratmayı amaçlamaktadır.

16.04.2024 34

16-04-2024